Torunn og Roger

Vi kjøpte leilighet i Oba sommeren 2013, og vi var på mange visninger.  Etter en del negativ omtale  på norsk tv om hvor lett det var å bli lurt  ved at selgerne i Tyrkia solgte leiligheten flere ganger, så var vi litt skeptisk og på vakt. 

Valget vårt falt på en brukt leilighet, eid av en norsk familie som hadde kjøpt seg en større leilighet.  De  brukte samme megleren på begge sine kjøp  – nemlig Memoshome.  Og med god  referanse  valgte vi også å bruke Memoshome  - noe vi ikke har angret på.

Salgsprosessen gikk så utrolig greit. I løpet av en dag hadde vi  alle papirene i orden. Samme dag var  vi utstyrt med to bankkontoer (en for lire og en for euro) – og til og med nettbank som vi selv styrer.   Tapu kom på plass etter få uker og leiligheten var vår.  Alle formaliterer knyttet til overtagelsen var veldig smidig, og endringer vi ønsket å gjøre  ble fikset på rekordtid.  Vi kan ikke si annet at vi er imponert – så rask og god hjelp får vi ikke hjemme i NorgeJ

Transport og homecare har vi så langt bare gode erfaringer med – og vi gleder oss  mange gode  ferieår i Oba – med en trygg og god samarbeidspartner.

 

Mvh

Torunn og Roger