Jan Tore Skibenes & Sonja Gulbrandsen

Vi kjøpte leilighet i Oba Life Garden av Memoshome i 2012. Det vil si, vi skrev under på kontrakten i 2012 før første spadetak var tatt. I forkant av en chartertur til Side kontaktet vi Memoshome og viste vår interesse for en visningsdag i Oba. Vi hadde aldri vært i kontakt med Memoshome før dette, og vi kjente heller ingen som hadde vært det. Responsen fra Memoshome var seriøs og profesjonell, noe som medførte at vi valgte å bruke en dag av ferien vår i Oba for å se på leiligheter.


Camilla fra Memoshome var veldig imøtekommende, serviceinnstilt og ikke minst ærlig. Det samme må også sies om Ismet, selv om det var Camilla som tok seg av det meste av kommunikasjonen, da på norsk/svensk. Visningsdagen resulterte i at vi reserverte den leiligheten som vi senere kjøpte. Vi trengte noe tid for å ordne finansiering hjemme i Norge, og det var uproblematisk å holde reservasjonen så lenge som vi hadde behov for.


Da vi hadde bestemt oss, så ble vi tilsendt et kontraktsforslag fra Memoshome. Denne kontrakten ønsket vi å justere noe ut fra våre behov, og dette var også uproblematisk for Memoshome så lenge hovedinnholdet i kontrakten ble beholdt.


Videre så gikk kjøpsprosessen gjennom byggetiden som avtalt i kontrakten, også dette fullstendig uproblematisk. Da anlegget var ferdig og vi fikk overlevert nøkler til leiligheten, betalte vi siste avdrag, igjen i henhold til kontrakten.


Vi må vel si helt ærlig at vi var noe usikre på om vi skulle ta sjansen på å kjøpe en leilighet i et anlegg som ikke en gang var påbegynt fra et selskap som vi ikke hadde hørt om før vi kontaktet dem. Dette viste seg å gå veldig bra. Vi ble behandlet meget bra og profesjonelt fra første stund, og vi anbefaler gjerne hvem som helst å kjøpe bolig fra Memoshome. Det at de har Camilla, som er skandinavisk og etter vår mening meget dyktig og seriøs, gjør også at kommunikasjonen går meget lett og at misforståelser unngås. Hadde det ikke vært for henne, så er det ikke sikkert vi hadde turt å ta sjansen på å kjøpe en leilighet i et anlegg som ikke var påbegynt. Når det er sagt, så må vi legge til at også Ismet har vært meget profesjonell og imøtekommende gjennom hele prosessen.


Sonja Skibenes Gulbrandsen og Jan Tore Skibenes