Magnhild og Anders Kummervold

For oss var det et stort skritt å investere i en leilighet i Tyrkia. Det å bruke så mye penger på noe som vi kommer til å bruke forholdsvis lite, var en avgjørelse som måtte modnes over tid etter at vi hadde fått kjennskap til Memoshome og Oba Life Garden gjennom hyttenaboer på Oppdal. De mange historiene om tapte penger og useriøse selskaper i eiendomsmarkedet i utlandet gjorde ikke avgjørelsen lettere.

 Siden vår første tur til Oba i mai 2013 har vi hatt flere møter og fått god kontakt med ledelsen og andre tilsatte i Memoshome, og vi har også snakket med flere tidligere og nåværende kunder av selskapet. Vår egen erfaring med Memoshome stemmer godt overens med de samstemte uttalelsene fra andre kunder: Memoshome er et gjennomført seriøst selskap. Helt fra vårt første møte har vi blitt løpende orientert om framdrift av prosjektet, satte frister og inngåtte avtaler er alltid blitt overholdt og alle spørsmål omkring kontrakt, skjøte, bankkonti, etc. er blitt løst på en svært behagelig og tilfredsstillende måte. Mindre feil og mangler som vi påpekte ved ferdigstillelsen av leiligheten, ble rettet opp til avtalt tid.

Ansatte i Memoshome er alltid positive, har et smil og en positiv bemerkning på lur, og har alltid tid til en liten prat eller et spørsmål. Selskapet legger stor vekt på god kundepleie og nærhet til sine kunder, noe som skaper trygghet og gjensidig respekt. Når kvaliteten på arbeidet som utføres også er god, føler vi oss svært bekvemme som kunder hos Memoshome. Det ferdigstilte Oba Life Garden er blitt et flott prosjekt, og det blir godt ivaretatt og vedlikeholdt av dyktige tilsatte. Alt er lagt til rette for at vi kan nyte dagene og ukene vi skal tilbringe der. Vi har bare gode erfaringer med Memoshome!

Magnhild og Anders Kummervold