Marit Smistad John Kummervold

Vi var på besøk i OLG, og falt pladask for plassen, umiddelbart. Dette var akkurat det vi hadde sett for oss. Etter årlige sydenturer med «all inclusive» på forskjellige plasser i Sør-Europa var vi kommet til at uansett hvor vi var, ble det opp igjen det samme.

I Oba var det annerledes. Fredelig og vakkert, men likevel veldig sentralt .Her kan du velge selv, hvor hektisk du vil ha det. I vår topp, moderne leilighet kan vi lage maten selv, nyte frokosten på balkongen, og slå av en prat med naboen som går forbi. I vintersesongen har vi alle bekvemmeligheter i underetasjen !

Kolonial- og utstyrsforretninger har vi i umiddelbar nærhet.

Tyrkerne generelt er hyggelige og inkluderende mennesker, og du blir fort, godt kjent. De aller fleste restauranter har fri «pick up» tjenester, og henter deg mer enn gjerne, skulle du få lyst på en tur «på byen».

Vi har gått til anskaffelse av sykler. Dette er en fin måte og forflytte seg på, og bli enda bedre kjent med omgivelsene. Sjømannskirken i Alanya er også en populær møteplass for nordmenn, og ligger bare 10 minutters sykkeltur fra OLG. Trivselsfaktoren økes betraktelig ved å ta en tur innom et par ganger i uka og en kaffekopp. De arrangerer også språkkurs, turer og kulturkvelder og serverer norsk mat.

De ansatte i Memoshome har vært til stor hjelp i hele prosessen med leilighetskjøp. Alltid hyggelige og hjelpsomme. Det er alltid hyggelig å ta en tur på «kontoret», og står alltid til tjeneste, dersom det skulle dukke opp et problem. Når også de ansatte på anlegget hele tiden står på for at vi skal trives, ser vi alltid fram til ferien i OLG.

 

Marit Smistad John Kummervold